Information om våra glasfiberpooler

Trädgårdspooler

VILL DU KÖPA EN POOL FÖR DIN TRÄDGÅRD? LETAR DU EFTER EN KVALITÈTS PRODUKT SOM DU KAN NJUTA AV I FLERA ÅR? DU ÄR PÅ RÄTT PLATS!Våra produkter kännetecknas av högsta kvalitet på material och utförande, hållbarhet, estetik och modern teknik 

Hur producerar vi våra trädgårdspooler?

Våra simbassänger tillverkas med den senaste tekniken, flerkomponentsfibrer av högsta kvalitet, glasmattor (toppskikt från 4 till 7 mm) och gelcoat. Tack vare detta är poolbassängen motståndskraftig mot Faktorer som: poolkemikalier (t.ex. klor), långtidsvidhäftande alger, stark UV-strålning, låga och höga temperaturer och sura nederbörd. Specialutvecklat skum, som täcker poolerna, minimerar värmeförlusten. Varje struktur i poolbassängen är dessutom förstärkt med en speciell metall som inte korroderar (andra tillverkare använder papper eller trä).

Våra pooler kännetecknas av en extremt lång livslängd (ca 90 år) och förmågan att behålla sin naturliga färg under hela sin livstid.

Vi använder riktig vinylester. Som skyddar mot osmos/böldpest. Enklare tillverkare av glasfiberpooler kan skarva på denna viktiga detalj som kan få alvarliga konsekvenser i framtiden.

99% av poolerna tillverkas för hand, dimensionerna kan variera från 1 till 6 cm eller upp till 10% tolerans för varje dimension.

BESTPOOLS

1.Det första lagret av gelcoat
2. Det andra lagret av gelcoat – för att skydda osmos.
3. Det första lagret av Vynilester – skyddar osmos.
4. Andra lagrat av modifierad Vynilester + förstärkning.
5. Beläggning av matta och Konstrukktionsharts – 1 lager.
6. Beläggning av matta och Konstrukktionsharts – 2: a lager.
7. Tygbeläggning och ingenjörsharts.
8. Coremat strukturer (botten och trappor)
9. Metallprofil (skyddad mot korrosion)
10.Beläggning av matta och Konstrukktionsharts – 4: e lager
11.Topplack för att skydda produktens yta. Det skyddar också produkten från vatteninträngning
12. Honeycomb – Dubbelkanaligisolering – ger styrka och isolation (dubbelbotten)
13.Styvt polyuretanskum som ger styrka och isolering till sidoväggarna.

BASLUX

Garantier

15 år läckage garanti

Våra leverantörer ger 15 års garanti för konstruktionen (tätheten) av poolen och 2 år för färgen. Mekaniska skador täcks inte av produkt garantin. För att alla garantier skall gälla, behöver poolen grävas ner minst 3/4 delar som stöttas upp av massor utifrån eller annan tillräckligt stark konstruktion så att väggarna är stabila tillsammans med vattentrycket. Leverantörerna kommer att avgöra om poolen är föremål för ett klagomål och bedömer skadan. Bedömningen görs utifrån insänt material (foton, beskrivningar, filmer) och i motiverade fall eller efter överenskommelse med uppdragsgivaren, även utifrån yttrande från en kopia av sakkunnig. “Garanti rättigheter är strikt relaterade till äganderätten och uppstår när alla betalningar är reglerade”

Varje pool är märkt med en tillverkardekal som innehåller en speciell kod som ligger till grund för att söka garantin och innehåller information om de råvaror som används i produktionen. Poolutrustning täcks av en 24-månaders garanti från inköpsdatum.

MONTERINGSGARANTI

Köparen är skyldig att kontrollera tätheten av poolen och filtreringssystemet inom 3 dagar från datum för installation av poolen. Kontroll av tätheten består i att fylla poolen med vatten, aktivera filtreringssystemet och alla tillbehör och observera om poolen och hela hydraul- och filtreringssystemet är tätt. Hela processen ska utföras en gång och observeras i 3 dagar i följd efter att filterenheten har fyllts med vatten. Vid läckage eller skada skall dokumenteras med video och bilder.
Garanten förbehåller sig rätten att arkivera bilder från installationsplatsen för att verifiera anspråkets legitimitet. Företaget ansvarar inte för eventuella skador och översvämningar relaterade till frigörande förhållanden. Det rekommenderas inte att filtersystemet lämnas på i mer än 24/h

Frågor och svar

Vanliga frågor

Kostnaden för att underhålla poolen beror på dess storlek. Investerar du i ett pooltak så sjunker energiåtgången avsevärt. en modern tyst cirkulationspump gör också skillnad.

Att välja plats för poolen är en fråga värd att överväga och överväga, eftersom eventuella förändringar i framtiden kan vara mycket besvärande. 
Utomhuspoolen bör placeras på en plats som är välbelyst under större delen av dagen, vilket gör att vi kan använda den för att värma vattnet. 
När du planerar platsen för poolen, glöm inte avkopplingszonerna runt den, liksom utrymme för installation av eventuellt pooltak
Tänk på att utgrävningen av poolen alltid måste vara större än själva poolen och det är nödvändigt att planera platsen för placeringen av tekniska rummet för poolutrustningen.

Här finner du en guide till markarbetet som behövs inför poolinstallationen.

Om vi ​​vill göra stunderna i poolen mer behagliga, är det möjligt att installera ytterligare funktioner i den, beställda och installerade enligt kundens individuella behov. 
En otvivelaktig attraktion när man tar ett bad i poolen är tillverkningen av den sk 
konstgjord vågEN. 
För detta ändamål används vattenmassageanordningar, till exempel motströmmar av typen “Jet”, som genom att skapa en stark vattenström gör det möjligt att leka, simma eller ta en massage.
under våra tillbehör hittar ni olika alternativ för poolutrustning
Om du är intresserad av någon av produkterna eller har några frågor, vänligen kontakta oss.

Det är inget svårt! 
Våra pooler är mycket lätta att underhålla. 
Du kan enkelt hantera det själv, och dessutom kommer det inte att kosta dig för mycket tid och arbete. 
Det räcker att du kontrollerar vattenkvaliteten två eller tre gånger i veckan – pH-värdet och klorhalten i vattnet. 
Förutom kemisk vattenrening bör poolen även rengöras mekaniskt, till exempel med en dammsugare, en speciell borste och ett nät för att fånga upp föroreningar. VI UTFÖR DENNA AKTIVITET MINST EN GÅNG I VECKAN ELLER VID BEHOV. 
Det finns också olika automatiska doserings system för klor och ph justering.
UV-lampa är ett populärt tillbehör som hjälper till med desinfiktionen av vattnet.
Vi erbjuder även automatiska robotar som rengör väggar, botten och vattenyta.

För mindre utrymmen rekommenderar vi simbassänger upp till 5 x 2,75 m och 1,30 m djupa, som också är prisvärda. 
Den idealiska medelstora poolen är 7.m x 3,20 m och 1,55 m djup – rymlig och bekväm för en större familj, vilket kommer att överraska dig med sitt stora värde i användning och pris. 
För mer krävande och frekvent användning rekommenderas simbassänger i följande storlekar: längd 8.2 m, bredd över 3,20 m.

Det grundläggande, enklaste och billigaste sättet att få önskad temperatur på vattnet i poolen är solens strålar, vilket kommer att göra vårt bad mycket trevligare. 
Men för att bibehålla den erhållna temperaturen eller öka den rekommenderar vi användning av pooltak.
Nu är det inget som hindrar oss från att använda poolen även under regniga dagar. 
Vattnet i poolen kan värmas med poolvärmepumpar. 
Vi erbjuder värmepumpar med en kapacitet på 7kW, 10kW 13kW och 17KW