Välkommen till Dalaspa

Dalaspa är en återförsäljare med bra priser.

Hos oss får du ett fullutrustat spabad med styrsystem och pumpar
från världsledande Balboa watergroup för ett humant pris.

Ett problem vi alltid tyckt är att ett spabad med både kvalité och utrustning alltid skenar i pris. Vårt mål blev att leverera ett prisvärt bad utan att tumma på vare sig kvalité eller utrustning. Det målet är nått och möjligheten att kunna bygga sin drömrelax för ett bra pris finns nu. Jämför oss gärna, vi tål att jämföras.

Varför startades Dalaspa?

Vår huvudfråga innan vi startade Dalaspa var, varför kan inte alla ha ett spabad i sin trädgård? Vi kom fram till samma slutsats varje gång. Priset. Vi bestämde oss därför att undersöka varför det ska vara så kostsamt att få ett spaparadis i sin trädgård. Vi gör en ordentlig marknadsundersökning och efter ca 2 år har vi äntligen hittat en leverantör som lever upp till det vi söker.
Kvalité och utrustning till ett pris som känns rimligt. Samtidigt tummar vi inte på garantier.

Vi tror på det vi gör och vet att det vi säljer lever upp till det ni söker. Vi ger inte upp förens ni är 100% nöjda. Det är lättare än du tror att uppfylla önskan om ett eget spa. Vi hjälper er från start till mål. Med val av bad, leverans, installation och underhåll.

Hus med spabad - Dalaspa

Ingår i alla våra spabad

Thermolock

Ett extra tjocklock helt anpassat för vårat klimat här uppe i norr. När det snöar ligger snön till 100% kvar på locket, ingen värme från badet tränger igenom.

Panelen

– Alltid i PVC plast. Vi har även valt att isolera med ett lager thermofibrer i vår panel. Allt för att bibehålla den värmen badet skapar under våra kallare månader. Plasten i sig är underhållsfri och går enkelt att spola av och passar bra tillsammans med dina övriga trädgårdsmöbler.

Rostfria munstycken

Vi har fasta och roterande munstycken för att ge den bästa upplevelsen. Du kan själv ställa in tryck och riktning på vattnet.

Ram

Vi levererar alltid våra bad med en rostfri stålram. Vi vill att våra spabad ska ha en lång livstid

Belysning

Vi har led-teknik i hela badet, En stor 5″ lampa för undervattenljus. Vattennivåbelysning runt om hela baden. Samt belysing på reglage och vattenfall.

Filter

Partikelfilter ingår vid leverans. Filterhuset i ditt spabad omfattar först en filterkorg som samlar upp större partiklar och sedan finner du två till fyra textilfilter som fångar upp resten av partiklerna. Detta ökar livslängden på ditt vatten och ditt spabad. Smuts och partiklar kan förstöra slangar och rör under en längre tid vilket kan resultera i att dina massagestrålar försämras. Se till att gör rent och byt textilfiltren med jämna mellanrum. Rena filter förlänger livet på ditt spabad.

Ozon & Uv-lampa

Effektivt och enkelt sätt att rena vattnet i badet. Ozon är en syreomvandlare som håller ner tillväxt av bakterier svamp och annat otrevligt som kan uppstå. Det smarta med ozon är att det omvandlas till vanligt syre igen när det lämnat vattnet och spabadet. Det kvarstår aldrig några bioprodukter i vattnet under processen. Mängden Ozon är alltid anpassad till vattenmängd och storleken på ditt spabad. UV-strålning dödar bakterier effektivt och finns i vissa av våra modeller