Garantier

Bra kvalité ger långa garantier 

Som ägare av ett Dalaspa ska du känna dig trygg och säker. Vi har långa erfarenheter inom spabad och swimspa. Vi vet hur ett spabad/swimspa ska vara byggt för att ha ett långt liv. Valet av komponenter är ytterst viktigt. 

Dock kan saker och ting ändå gå fel ibland och då är det viktigt att du som kund snabbt får hjälp

Vår 100% garanti är direkt bindande till oss, du som kund har alltså alltid Dalaspa som direktkontakt.

Vi Erbjuder dig som ägare av ett Dalaspa en unik garanti på allt från 2 år till livstid beroende på spabadsmodell och komponent. 

Som ägare av ett spabad från Dalaspa skall du känna dig trygg och säker vid ditt köp. Våra leverantörer har lång erfarenhet inom området och valet av komponenter har noggrant valts ut. Noggrannhet och kunskap är viktiga beståndsdelar för att en produkt skall ha god kvalité.

Tyvärr kan saker och ting ändå gå fel ibland och då är det viktigt att du som kund snabbt skall få hjälp. Under fliken ”Kundservice” hittar du telefonnummer och mailadress till oss.

För vidhållen garanti så använd kem från märket Delphin eller AuqaExcellent, som vi tillsammans med leverantörerna har testat noggrant. Det finns kem som innehåller salter vilket torkar ur packningarna i pumparna vilket i sin tur leder till att saker går sönder som faller utanför garantin.

Förbrukningsvaror ingår ej i garantin.  Gäller endast vid privat bruk. samt vid användning av kemi från märket dephlin/Aqua Excellent. Exempel på förbrukningsvaror är nackkuddar, UV-C lampa/ozongenerator, thermolock och filter. Då dessa har varierande livslängd

Ps. Använder ni AquaExcellent kontinuerligt så vidhåller ni en speciell garanti för värmaren. Nämligen livstidsgaranti. 

Detta gäller spabad som används som privat bruk. 

Vid garanti-/serviceärende

För att vi skall kunna utföra ett garanti/service ärende är det mycket viktigt att alla sidor av badet står tillgängligt för vår servicemontör. Vi står inte för någon kostnad förknippad i samband med att få spabadet tillgängligt för service/garanti 

Begränsningar 

  1. Garantin täcker inte skador som har orsakats av misskötsel, avsaknad av underhåll eller kalkbeläggningar.
  2. Tillverkaren förbehåller sig rätten att ersätta defekta delar med fabriks- eller återanvända delar.
  3. Tillverkaren är inte ansvarig för några skador orsakade av förändringar eller modifieringar gjorda av användaren.

Våra garantier som PDF