utespa kampanj

Utomhusspa Falun

Letar du efter utomhusspa Falun? Då har du en väldig tur, för vi på Dalaspa befinner oss just i Falun om du vill komma in till oss direkt! Dessutom kan vi tala om att ett av våra mest populära spabad heter Spabad Falun. Det här badet är mycket prisvärt i förhållande till sin utrustning. Det innehåller alla funktioner du kan önska dig och är gjort för att du ska kunna ligga fullkomligt bekvämt i ditt eget utomhusspa Falun.

Men vare sig du väljer Spabad Falun eller något av våra många andra spabad, kan du hos oss alltid få tag på alla tänkbara tillbehör till ditt bad. Vi har t.ex. nackkuddar, drinkbord, och hjälpsamma trappor och räcken. Eller varför inte lägga till en fin Wifi-styrning via din smartphone? Det finns mycket du kan göra för att få en ännu bättre upplevelse i ditt spabad.

Dalaspa är en återförsäljare med fullutrustade spabad

Se hela utbudet

 

Eftersom vi vill göra det enkelt för våra kunder vid köp av utomhusspa Falun sätter vi stor vikt vid att kunna hjälpa till med allting på vägen. Vi finns där för dig med rådgivning från början till slut. Vi hjälper till med placering av badet vid leveransen och kan förmedla de bästa hantverkarna för inkoppling av ditt spabad.

 

 

Utomhusspa Falun är väl genomtänkt

Det är lite av vår specialitet på Dalaspa att kunna erbjuda spabad till låga kostnader i förhållande till den höga kvaliteten. Vi anser att det är enormt viktigt att våra spabad är driftsäkra, energisnåla och miljövänliga.

Driftskostnaderna för ett utomhusspa Falun är relativt låga. Det är bl.a. för att våra bad är extra isolerade med tanke på det nordiska klimatet. Baden är isolerade med thermofibrer och kommer med ett thermolock för att kunna hålla kvar värmen i badet. Därmed kan man spara mycket energi. Andra tillbehör som våra bad levereras med är exempelvis ledbelysning i badet samt filter för att fånga upp stora och små partiklar i vattnet. Läs gärna mer här!

 

utomhusspa falun