utespa inbyggnad

Utespa rea

Om du letar efter billiga spabad kan vi glädja dig med att våra priser ligger på en sådan nivå att vi alltid har utespa rea jämfört med andra återförsäljare. Vi har lyckats hålla priserna på lägsta möjliga nivå utan att på något sätt sänka kvaliteten. Alla ska kunna hitta ett spabad som passar dem att förgylla sin vardag med, och om du vill kan du också betala med delbetalningar.

Dalaspa är en återförsäljare med fullutrustade spabad

Se hela utbudet

 

Vi skulle inte kalla det utespa rea om vi inte också erbjöd jämförelsevis låga priser på leveransen. Medan vi levererar överallt i Sverige står vi gärna till tjänst med all typ av rådgivning under köpet, och kan hjälpa till med placering av badet och allt som hör därtill.

 

 

Utespa rea med tillbehör

Alla våra spabad levereras med flera viktiga tillbehör. Exempelvis kommer ditt spabad med en utmärkt isolering i form av thermofibrer och ett thermolock. Dessa gör badet anpassat till vårt klimat och ser till att värmen stannar kvar inne i badet även under vintern. Mycket energi sparas på det här sättet, och så håller sig också driftskostnaderna nere på en rimlig nivå. Utöver detta kommer våra spabad i vår utespa rea med rostfria munstycken, en rostfri stålram, och led-belysning i hela badet. Det finns från början med filter, både sådana som tar hand om större partiklar och ytterligare filter som fångar upp mindre partiklar. Ozonrengöring finns i baden för att rena vattnet hålla nere tillväxt av bakterier och annat ovälkommet.

Naturligtvis kan du själv välja att köpa till mer utrustning för att göra ditt utespa ordentligt lyxigt. Sitt skönare med nackkuddar och sittkuddar, eller lägg till drinkbord, högtalare och mycket mer för en fantastisk upplevelse. Du kan göra det lättare att ta dig i och ur badet med trappor och räcken. Självklart säljer vi också produkter inom området vård och rengöring, och kemiska produkter för att hålla uppe kvaliteten på vattnet. Ta gärna en titt på dalaspa.se/spatillbehor för att ta reda på mer.

 

utespa rea