spabad bäst i test

Utespa kampanj

Här på Dalaspa har vi satt våra priser på ett sådant sätt att det på sätt och vis alltid råder utespa kampanj. Vi har sett till att de spabad vi säljer bibehåller en utmärkt kvalitet fast priset ligger på en bra nivå. På så sätt kan alla hitta ett spabad som passar dem. Du kan lyxa till vardagen med ett utespa i din trädgård och betala via delbetalningar. Våra spabad sparar mycket energi genom att vara så bra isolerade att värmen stannar i badet även under vinterhalvåret. Det gör att driftskostnaderna hålls nere ganska bra.

Dalaspa är en återförsäljare med fullutrustade spabad

Se hela utbudet

 

Som en del av vår utespa kampanj ingår mycket prisvärda leveranskostnader. Vi levererar i hela Sverige och hjälper gärna till med allting på vägen, såsom rådgivning före under och efter köpet, samt placering och inkoppling av badet.

 

 

Mer än bara själva badet i vår utespa kampanj

Om du köper ett spabad från oss kommer badet hem till dig med vissa tillbehör som ingår. Alla våra bad i vår utespa kampanj levereras med ett thermolock som ser till att värmen inte tar sig ur när badet inte används. Baden är också isolerade med thermofibrer som ger en bra isolering som är perfekt anpassad efter det nordiska klimatet. Utöver detta kommer våra spabad med rostfria munstycken, en rostfri stålram, och led-belysning i hela badet. Det finns från början med filter. Både sådana som tar hand om större partiklar och ytterligare filter som fångar upp mindre partiklar. Ozonrengöring finns i baden för att rena vattnet hålla nere tillväxt av bakterier och annat ovälkommet.

Vill du göra ditt spabad snäppet bättre har vår utespa kampanj alla möjliga tillbehör för att ge dig en bekvämare upplevelse, t.ex. nack- och sittkuddar, drinkbord, trappor, räcken, högtalare och mycket mer. Naturligtvis säljer vi också produkter inom området vård och rengöring, och kemiska produkter för att hålla uppe kvaliteten på vattnet. Ta gärna en titt på dalaspa.se/spatillbehor för att ta reda på mer.

 

utespa kampanj