Utespa inbyggnad

Om ett spabad med utespa inbyggnad är något du har tänkt på att skaffa, ta då gärna en titt på vad Dalaspa har att erbjuda. Vi kan leverera våra spabad överallt i Sverige, och har därtill kostnadsfria hembesök och prisvärda leveranser. Vi anser att alla ska kunna ha ett spabad! Därför har vi på Dalaspa tagit reda på hur vi bäst kan hålla kostnaderna nere utan att kvaliteten får lida.

Dalaspa är en återförsäljare med fullutrustade spabad

Se hela utbudet

 

Processen att köpa ett spabad ska vara enkel, och av den anledningen vill vi kunna hjälpa till med hela förloppet omkring köpet. Naturligtvis innebär det även rådgivning angående utespa inbyggnad. Fördelen med utespa inbyggnad är att det blir enklare att stiga i och ur badet. Men det är bra att tänka på tillgängligheten vid eventuella servicebesök. På Dalaspa finns vi tillhands från början till slut! Vi hjälper till med placering och inkoppling av badet vid leveransen och allt som hör därtill.
 

 

Bäst tillbehör för utespa med inbyggnad

Då vi tycker det är viktigt att ta hand om ditt spabad har vi tänkt på flera saker som gör att badet håller längre. Våra spabad är speciellt isolerade för att passa det nordiska klimatet, och det gör att ditt bad kan hålla en relativt låg driftskostnad. Isolering i form av ett thermolock och vidare isolering med thermofibrer ingår i alla våra spabad. Detta gör att värmen i badet håller sig kvar inne, vilket sparar energi och ytterligare kostnader. Fler grundläggande funktioner som alltid ingår är bl.a. ledbelysning och filter, samt rostfria detaljer och ozonrengöring. Läs gärna mer här!

Utöver det som ingår kan du hos oss också få tag på alla tänkbara tillbehör som gör ditt spabad med utespa inbyggnad extra lyxigt. Dalaspa har produkter som kan göra badet mer bekvämt eller säkrare och lättare att komma in i. Och självklart säljer vi också produkter inom området vård och rengöring. Ta gärna en titt på dalaspa.se/spatillbehor för att få veta mer.

 
utespa inbyggnad