spabad bäst i test

Utespa Bauhaus

Om du går i tankar på att skaffa utespa Bauhaus kanske vi kan locka dig med våra spabad från Dalaspa istället? Den viktigaste fördelen hos oss på Dalaspa är att vi har gjort oss besväret att noggrant välja ut rätt produkter från de bästa tillverkarna. Detta för att kunna erbjuda spabad till rimliga priser utan att kvaliteten dras ner på samma gång. Våra priser tål att jämföras!

Innan du skaffar utespa Bauhaus kan det vara bra att veta att på Dalaspa vill vi att det ska vara enkelt att skaffa sig ett spabad. Med kostnadsfria hembesök och mycket prisvärda leveranser levererar vi våra spabad vartsomhelst i landet. Dessutom finns vi alltid där för dig med rådgivning från början till slut, och vi hjälper till med allt ifrån placering av badet till dess inkoppling.

Dalaspa är en återförsäljare med fullutrustade spabad

Se hela utbudet

 
Driftkostnaderna för att ha ett spabad från Dalaspa är förvånansvärt låga.  Det är tack vare den utmärkta isoleringen vi har i våra bad. Mycket energi sparas på det här sättet. Här på Dalaspa lägger vi stor vikt vid att våra bad ska vara driftsäkra, energisnåla och miljövänliga!
 

 

Utespa från Dalaspa eller utespa Bauhaus?

Ännu en sak att tänka på innan du köper utespa Bauhaus är att hos Dalaspa ingår vissa tillbehör alltid. Du får ditt spabad levererat med thermolock som håller värmen kvar inne i badet och kylan ute. Du får även en panel av PVC-plast som är isolerad med thermofibrer. Allt för att bevara värmen och spara energi. Sedan ingår också rostfria munstycken, en rostfri stålram och led-belysning i hela badet. Filter som fångar upp större partiklar ingår, samt filter som tar hand om de mindre. Ozonrening finns för hållbar vattenkvalitet.

Utöver det som ingår kan du hos oss också få tag på alla tänkbara tillbehör som gör ditt utespa extra lyxigt. Dalaspa har produkter som kan göra badet mer bekvämt eller säkrare och lättare att komma in i. Och självklart säljer vi också produkter inom området vård och rengöring. Ta gärna en titt på dalaspa.se/spatillbehor för att få veta mer.

 

utespa bauhaus