utomhusspa falun

Tillbehör spabad

Som återförsäljare av högkvalitativa spabad har vi på Dalaspa en rad olika tillbehör spabad till försäljning! Vi har t.ex. rena lyxartiklar som förhöjer upplevelsen av ditt bad till oanade nivåer. Men också produkter som underlättar och hjälper till att komma i och ur badet.

Exempelvis kan du enkelt göra upplevelsen i ditt spabad skönare med tillbehör spabad såsom nackkuddar och sittkuddar. Eller lägg till drinkbord eller högtalare m.m. för en fantastisk upplevelse. Du kan lägga till en Wifi-modul som tillåter dig att styra och hålla koll på badet via din smartphone var än du befinner dig. Som hjälpmedel finns exempelvis trappor och räcken som gör det lättare att ta sig i och ur ditt spabad.

Dalaspa är en återförsäljare med fullutrustade spabad

Se hela utbudet

 

Sedan säljer vi också produkter inom området vård och rengöring, och kemiska produkter för att hålla uppe kvaliteten på vattnet. Ta gärna en titt på dalaspa.se/spatillbehor för att hitta dessa och fler tillbehör spabad!

 

 

Många tillbehör spabad ingår!

För att hålla kostnaderna nere och spara en hel del energi är våra bad mycket väl isolerade. Ett utmärkt thermolock ligger ovanpå badet när det inte används och tillåter ingen värme att ta sig ut. Panelen är också isolerad med thermofibrer så att våra bad håller sig varma här i det nordiska klimatet. All denna isolering medför att ditt spabad kan hålla nere driftskostnaderna på ett mycket effektivt sätt.

Självklart är alla munstycken och även ramen på våra bad rostfria för att baden ska hålla länge. Belysningen i våra bad består av led-lampor. Vad gäller filter så ingår de vi leverans. Det finns en filterkorg som plockar upp större partiklar, och textilfilter som tar upp de mindre. Även detta bidrar till en längre hållbarhet för ditt bad, då smuts kan sänka funktionen hos badets inre delar. Men filter måste naturligtvis bytas ut då och då. Slutligen så använder sig baden av ozon för rening av vattnet.

Läs gärna mer om dessa tillbehör spabad här!

 

tillbehör spabad