Swimmingpool Sälen

Dalaspa har allt du kan behöva när du vill ha swimming pool i Sälen!

Se hela utbudet

Vi kan leverera våra pooler överallt i hela landet, och erbjuder självklart kostnadsfria hembesök och mycket prisvärda leveranser. Vår grundidé är att det ska finnas en swimming pool i alla prisnivåer. Detta eftersom vi tycker att alla människor bör kunna lyxa till vardagen! Men det betyder inte att kvaliteten blir sämre. Vi har hittat sätt att bibehålla kvaliteten på våra produkter medan priserna stannar på en rimlig nivå. Du kan också med lätthet köpa din swimming pool via delbetalningar.

Swimming pool i Sälen av bästa kvalitet

Våra standard-pooler tillverkas i vackra Polen och vi garanterar mycket hög kvalitet på din swimmingpool i Sälen.  Dessa pooler har 15 års garanti och kommer som standard med stålförstärkning på utsidan och skumisolerade runt hela poolen för att skapa en så god isoleringsförmåga som möjligt. Dalaspa har genom samarbete med Best Pools tagit fram en rad olika formar och storlekar som passar alla smaker. Kontakta oss så hjälper vi er mer i ert val av swimming pool.

På Dalaspa vill vi att det ska vara så enkelt som möjligt för våra kunder att skaffa sig en swimming pool i Sälen! Därför är det viktigt för oss att vi kan stå till förfogande och hjälpa till under hela köpet. Vi finns där för dig med rådgivning från början till slut och hjälper till med placering av poolen vid leveransen och allt som hör därtill. Vi säljer ett stort antal tillbehör som kan göra din badupplevelse extra fin, läs gärna mer om dessa på dalaspa.se/pool.