Swimming pool Dalarna

Dalaspa är precis rätt ställe at vända blicken mot om du letar efter en swimming pool Dalarna! Det finns många fördelar med att skaffa ditt spabad hos oss. Våra pooler är det perfekta redskapet för dig som älskar träning. Eller så kan du bara ligga på en luftmadrass och ta det lugnt medan du driver runt i din helt egna swimming pool.

Dalaspa har allt du kan behöva när du ska köpa swimming pool i Dalarna!

Se hela utbudet


Vi kan leverera våra pooler överallt i hela Sverige. Vi erbjuder kostnadsfria hembesök och mycket prisvärda leveranser. Vår grundidé är att det ska finnas en swimming pool i alla prisnivåer eftersom vi tycker att alla människor bör kunna lyxa till vardagen! Men det betyder inte att kvaliteten blir sämre. Vi har hittat sätt att bibehålla kvaliteten på våra produkter medan priserna stannar på en rimlig nivå. Du kan också med lätthet köpa din swimming pool via delbetalningar.

Swimming pool i Dalarna av bästa kvalitet

Våra standard-pooler tillverkas i Polen och garanterar mycket hög kvalitet på din swimmingpool i Falun.  Poolerna har 15 års garanti och kommer som standard med stålförstärkning på utsidan och skumisolerade runt hela poolen för att skapa god isoleringsförmåga. Dalaspa har genom samarbete med Best Pools tagit fram en rad olika formar och storlekar som passar alla smaker. Kontakta oss så hjälper vi er mer i ert val av glasfiberpool.

På Dalaspa vill vi att det ska vara så enkelt som möjligt för våra kunder att skaffa sig en swimming pool i Dalarna! Därför är det viktigt för oss att vi kan stå till förfogande och hjälpa till under hela köpet. Vi finns där för dig med rådgivning från början till slut och hjälper till med placering av poolen vid leveransen och allt som hör därtill. Vi säljer ett stort antal tillbehör som kan göra din badupplevelse extra fin, läs gärna mer om dessa på dalaspa.se/pool.

Swimming pool Dalarna