Varför handla av oss? - Dalaspa

Spabad Västerås

Steget är inte långt bort till Dalarna och Dalaspa när du vill få tag på spabad Västerås.
Med kostnadsfria hembesök och mycket prisvärda leveranser kan vi leverera våra produkter överallt i landet. Alla som vill ha ett spabad ska kunna köpa ett! Av den anledningen har vi på Dalaspa tagit reda på hur vi kan hålla kostnaderna på en rimlig nivå samtidigt som vi håller kvaliteten uppe. Du kan också med lätthet köpa ditt spabad via delbetalningar.

Dalaspa är en återförsäljare med fullutrustade spabad

Se hela utbudet

 

Våra spabad är speciellt isolerade för att passa det nordiska klimatet, och det gör att ditt spabad Västerås kan hålla en relativt låg driftskostnad. Isolering i form av ett thermolock och vidare isolering med thermofibrer ingår i alla våra spabad. Detta gör att värmen i badet håller sig kvar inne och vinterkylan hålls ute, vilket sparar energi och ytterligare kostnader. Fler grundläggande funktioner som alltid ingår är bl.a. ledbelysning och filter, samt rostfria detaljer och ozon som renar vattnet. Läs gärna mer här!
 

 

Vi är med dig hela vägen i ditt köp av spabad Västerås

Vi vill att det ska vara enkelt för våra kunder att skaffa sig ett spabad Västerås! Därför är det viktigt för oss att vi kan stå till förfogande och hjälpa till under hela köpet. Vi finns där för dig med rådgivning från början till slut och hjälper till med placering av badet vid leveransen och allt som hör därtill.

Om du vill göra ditt eget hemmaspa till en ännu finare upplevelse kan du lägga till en mängd olika tillbehör till ditt spabad Västerås. Exempelvis kan du sitta skönare med tillbehör som nack- och sittkuddar. Eller varför inte lyxa till det med tillhörande drinkbord, soldusch, trappor, räcken, Wifi-styrning via din smartphone med mera? Dessutom säljer vi också produkter inom området vård och rengöring, och kemiska produkter för att hålla uppe kvaliteten på vattnet. Ta gärna en titt på dalaspa.se/spatillbehor för att ta reda på mer!

 

spabad västerås