spabad bäst i test

Spabad utomhus

Om du tänker skaffa ett spabad utomhus har du hittat till rätt ställe! Det finns många bra skäl till att köpa ditt spabad hos oss på Dalaspa. Ett är att alla våra spabad är speciellt isolerade för att passa det nordiska klimatet. Värmen håller sig kvar inne i badet även under vintern med hjälp av isolering i form av ett thermolock, och panelen innehåller vidare isolering med thermofibrer. Därför kan ditt spabad utomhus hålla nere driftskostnaderna på ett mycket effektivt sätt med den energi detta sparar. Ledbelysning och filter, rostfria detaljer, samt ozon som renar vattnet är några fler tillbehör som alltid följer med. Läs gärna mer här!

Dalaspa är en återförsäljare med fullutrustade spabad

Se hela utbudet

 

På Dalaspa erbjuder vi kostnadsfria hembesök och ett mycket lågt pris för leveransen av ditt spabad. Vi levererar till hela Sverige och har bad som passar alla plånböcker. Detta för att vi anser att alla människor som känner behov ska kunna äga ett spabad utomhus. Men kvaliteten blir inte sämre för det, för vi har hittat sätt att bibehålla kvaliteten på våra produkter medan priserna stannar på en rimlig nivå. Vi erbjuder också delbetalningar som ett alternativ.
 

 

Bästa kvaliteten på våra spabad utomhus

Våra standard-spabad är tillverkade i USA och garanterar mycket hög kvalitet på ditt spabad utomhus, med styrsystem och värmare från Balboa Water Group och pumpar från LX-brands. Går du upp till premiumnivån på bad kan du lita på att vår tyska leverantör sätter ihop fullkomligt trygga och driftsäkra spabad av noga utvalda komponenter. Våra allra bästa bad kommer från kanadensiska Coast Spas. De är världsledande inom sitt område och använder sig endast av de bästa komponenterna.

Att köpa spabad utomhus ska kunna ske utan större svårigheter! Därför kan vi på Dalaspa hjälpa till under hela köpets gång. Vi finns där för dig med rådgivning från början till slut och hjälper till med placering av badet vid leveransen och allt som hör därtill. Alla tänkbara tillbehör som kan göra din spaupplevelse extra fin finns också att få tag på hos oss. Läs gärna mer om dessa på dalaspa.se/spatillbehor.

 

spabad utomhus