utomhusspa falun

Spabad Örebro

Om du är ute efter ett eget spabad Örebro så ligger Dalaspa inte långt borta! Vi erbjuder kostnadsfria hembesök och mycket prisvärda leveranser, och levererar spabad över hela Sverige. Eftersom det är viktigt för oss att kunna sälja spabad i alla prisklasser har vi gjort oss besväret att ta reda på hur vi kan hålla kostnaderna på en rimlig nivå samtidigt som vi håller kvaliteten uppe.

Dalaspa är en återförsäljare med fullutrustade spabad

Se hela utbudet

 

Då våra spabad är isolerade speciellt med det nordiska klimatet i åtanke, kan ditt spabad Örebro hålla en relativt låg driftskostnad. Isolering i form av ett thermolock och vidare isolering med thermofibrer ingår i alla våra spabad. Detta gör att värmen i badet håller sig kvar inne i badet medan vinterkylan hålls ute. Det här sparar energi och ytterligare kostnader. Fler grundläggande funktioner som alltid ingår är bl.a. ledbelysning och filter, samt rostfria detaljer och ozon som renar vattnet. Läs gärna mer här!

 

 

Vi finns med dig hela vägen i ditt köp av spabad Örebro

Det är viktigt för oss att det blir enkelt för våra kunder när de köper ett spabad Örebro. Av den anledningen kan vi alltid stå till förfogande under köpets gång. Vi erbjuder rådgivning och hjälp med allt som kan behövas från början till slut. Vid leveransen hjälper vi till med placering av badet och kan förmedla de bästa hantverkarna för inkoppling av ditt spabad.

Om du vill göra ditt eget hemmaspa till en ännu finare upplevelse kan du lägga till en mängd olika tillbehör till ditt spabad Örebro. Exempelvis kan du sitta skönare med tillbehör som nack- och sittkuddar, eller lyxa till det med tillhörande drinkbord eller soldusch. Du kan lägga till trappor, räcken och Wifi-styrning via din smartphone med mera. Dessutom säljer vi också produkter inom området vård och rengöring. Vi säljer även kemiska produkter som håller uppe kvaliteten på vattnet. Ta gärna en titt på dalaspa.se/spatillbehor/ för att ta reda på mer!

 

spabad örebro