spabad bäst i test

Spabad Gävle

Dalaspa är precis rätt ställe at vända blicken mot om du letar efter ett spabad Gävle! Det finns många fördelar med att skaffa ditt spabad hos oss. Inte minst det att våra bad är speciellt isolerade för att passa det nordiska klimatet. Isolering i form av ett thermolock och vidare isolering med thermofibrer ingår i alla våra spabad. Detta medför att ditt spabad Gävle kan hålla nere driftskostnaderna på ett mycket effektivt sätt. Fler grundläggande funktioner som alltid ingår är bl.a. ledbelysning och filter, rostfria detaljer, samt ozon som renar vattnet. Läs gärna mer här!

Dalaspa är en återförsäljare med fullutrustade spabad

Se hela utbudet

 

Vi kan leverera våra spabad överallt i landet, med kostnadsfria hembesök och mycket prisvärda leveranser . Vår grundidé är att det ska finnas ett spabad i alla prisnivåer. Vi tycker nämligen att alla människor bör kunna lyxa till vardagen! Men det betyder inte att kvaliteten blir sämre. Vi har hittat sätt att bibehålla kvaliteten på våra produkter medan priserna stannar på en rimlig nivå. Du kan också med lätthet köpa ditt spabad via delbetalningar.

 

 

Bara det bästa för ditt spabad Gävle

Våra standard-spabad tillverkas i USA och garanterar mycket hög kvalitet på ditt spabad Gävle. De kommer med styrsystem och värmare från Balboa Water Group och pumpar från LX-brands. Om du går upp till premiumnivån på bad kan du lita på att vår tyska leverantör sätter ihop noga utvalda komponenter till fullkomligt trygga och driftsäkra spabad. Våra allra bästa bad kommer från kanadensiska Coast Spas. De är världsledande inom sitt område, och använder sig endast av de bästa komponenterna.

På Dalaspa vill vi att det ska vara enkelt för våra kunder att skaffa sig ett spabad Gävle! Därför är det viktigt för oss att vi kan stå till förfogande och hjälpa till under hela köpet. Vi finns där för dig med rådgivning från början till slut och hjälper till med placering av badet vid leveransen och allt som hör därtill. Vi säljer ett stort antal tillbehör som kan göra din spaupplevelse extra fin, läs gärna mer om dessa på dalaspa.se/spatillbehor.

 

spabad gävle