Spabad bäst i test

För att kunna tillhandahålla spabad bäst i test har vi på Dalaspa noga valt ut våra produkter från de bästa tillverkarna. Samtidigt har vi lyckats hålla kostnaderna på en rimlig nivå. Våra standard-spabad tillverkas i USA och garanterar mycket hög kvalitet med styrsystem och värmare från Balboa Water Group och pumpar från LX-brands. Vill du gå snäppet högre i ditt köp av spabad kan du lita på att våra premium-spabad av högsta klass från vår tyska leverantör har noga utvalda komponenter för att skapa spabad bäst i test. Detta för att få ett fullkomligt tryggt och driftsäkert spabad.

Eller nöjer du dig inte med annat än det allra bästa, spabadens Rolls-Royce, kan vi kanske locka med kanadensiska Coast Spas spabad. De är världsledande inom sitt område, och använder sig endast av de bästa komponenterna.

Dalaspa är en återförsäljare med fullutrustade spabad

Se hela utbudet

 
När du köper spabad bäst i test från oss på Dalaspa vill vi också kunna garantera ditt spabads kvalitet med grundläggande tillbehör. Här ingår exempelvis thermolock och isolering med thermofibrer, för att hålla kvar värmen i badet och därmed spara energi. Sedan ingår också rostfria munstycken, en rostfri stålram och led-belysning i hela badet. Även filter kommer med som fångar upp både större och mindre partiklar, samt ozon som renar vattnet. Läs gärna mer här!
 

 

Vi kan hjälpa med allt när du köper spabad bäst i test

Eftersom vi vill göra det enkelt för våra kunder att köpa spabad bäst i test vill vi kunna hjälpa till med allting på vägen. Det betyder att vi är med från leverans till placering och inkoppling av badet. Under tiden står vi till hands med rådgivning under hela förloppet.

Vi vill hjälpa dig att ta hand om ditt spabad bäst i test. Det innebär att vi också vill kunna erbjuda tillbehör av bästa kvalitet inom området vård och rengöring. Vi har även kemiska produkter för att hålla uppe kvaliteten på vattnet. Dessutom säljer vi också produkter såsom nack- och sittkuddar, drinkbord, trappor, räcken, högtalare, styrning via din smartphone och mycket mer. Ta gärna en titt på våra spatillbehör för att ta reda på mer!
 

spabad bäst i test