spabad bäst i test

Snygga spabad

På Dalaspa har vi många snygga spabad, och i flera olika prisklasser. Våra standard-spabad blir tillverkade i USA och garanterar mycket hög kvalitet, med styrsystem och värmare från Balboa Water Group och pumpar från LX-brands. Går du upp till premiumnivån på bad kan du lita på att vår tyska leverantör har noga utvalda komponenter som sätts ihop till fullkomligt trygga och driftsäkra spabad. Våra allra bästa bad kommer från kanadensiska Coast Spas som är världsledande inom sitt område.

Dalaspa är en återförsäljare med fullutrustade spabad

Se hela utbudet

 

Ett bra skäl till att skaffa ditt spabad hos Dalaspa är att våra spabad är speciellt anpassade till kylan i Norden, med urmärkt isolering. Delvis kommer isolering i form av ett thermolock som håller värmen när badet inte används. Vidare är panelen i baden isolerade med thermofibrer. Detta medför att ditt snygga spabad kan hålla nere driftskostnaderna på ett mycket effektivt sätt. Fler grundläggande funktioner som alltid ingår är bl.a. ledbelysning och filter, rostfria detaljer, samt ozon som renar vattnet. Läs gärna mer här!

Att köpa spabad ska kunna ske utan större svårigheter! Därför kan vi på Dalaspa hjälpa till under hela köpets gång. Vi finns där för dig med rådgivning från början till slut och hjälper till med placering av badet vid leveransen och allt som hör därtill.

 

 

Snygga spabad med snygga tillbehör

Som återförsäljare av snygga spabad av hög kvalitet har vi självklart också en hel del tillbehör till våra spabad. Exempelvis kan du enkelt göra upplevelsen i ditt spabad skönare med tillbehör som nackkuddar och sittkuddar. Eller lägg till drinkbord eller högtalare m.m. för en fantastisk upplevelse. Du kan lägga till en Wifi-modul som tillåter dig att styra och hålla koll på badet via din smartphone var än du befinner dig. Som hjälpmedel finns exempelvis trappor och räcken som gör det lättare att ta sig i och ur ditt snygga spabad.

Dessutom säljer vi också produkter inom området vård och rengöring, och kemiska produkter för att hålla uppe kvaliteten på vattnet. På dalaspa.se/spatillbehor kan du bläddra bland alla våra tillbehör.

 

snygga spabad