KAMPANJ INFO

Köp ett spabad eller swimspa från Hydropool utan att behöva tänka på elpriset!

För dig som köper att spabad eller swimspa av varumärket Hydropool under oktober månad drar vi av kostnaden för badets elförbrukning under de 12 första månaderna*. Vi har tagit fram detta upplägg för att kunna erbjuda familjer att kunna köpa ett spabad och bada året om utan att behöva oroa sig över elkostnaden.

Hur har vi räknat?

*På varje produktsida (gäller Hydropools produkter, Serenity, Self-Cleaning och Swimspa) har vi skrivit ut den ungefärliga driften i kWh** för varje modell. När du köper ett spabad under kampanjperioden som startar den 1/10, drar vi av kostnaden för antalet kWh för den specifika modell du köper, upp till 5 kr/kWh inkl. moms, direkt vid betalning. Du kan antingen uppvisa ett befintligt elavtal vid köpet alt. ta fram nuvarande elpris via. www.vattenfall.se/elavtal/teckna-elavtal/. Beroende på vad elen kostar hos dig så gör säljaren ett unikt avdrag för dig vid köpet. Har du ett fast elpris är detta inget du behöver oroa dig för då vi täcker kostnaden upp till 5 kr/kWh vilket täcker majoriteten av alla existerande elavtal i Sverige idag.


**kWh förbrukningen är en uppskattning och kan variera beroende på användning, temperatur och väderlek. Siffrorna som anges förutsätter “normalt användande”, med normalt användande menas 38°C för spabad och 31,5 °C för swimspa, med badande 2 ggr i veckan i 45 minuter.