Glasfiberpool

Vi på Dalaspa kan erbjuda en prisvärd och kvalitetssäker glasfiberpool från Polen av märket Best Pools. Poolerna har 15 års garanti och kommer som standard med stålförstärkning på utsidan och skumisolering runt hela poolen för att skapa god isoleringsförmåga.

Genom samarbete med Best Pools har Dalaspa tagit fram en rad olika formar och storlekar som passar alla smaker. Kontakta oss så hjälper vi er mer i ert val av glasfiberpool.

Prisvärd glasfiberpool av bästa kvalitet!

Hitta våra produkter här!

Ett problem vi alltid tyckt är att en glasfiberpool med både kvalité och utrustning alltid skenar i pris. Målet blev att leverera en prisvärd glasfiberpool utan att tumma på vare sig kvalité eller utrustning. Det målet är nått och möjligheten att kunna bygga sin drömpool för ett bra pris finns nu. Jämför oss gärna, vi tål att jämföras.

Innan vi startade Dalaspa så ställde vi oss frågan; varför kan inte alla ha ett spabad i sin trädgård? Vi kom fram till samma slutsats varje gång. Priset. Vi bestämde oss därför att undersöka varför det ska vara så kostsamt att få ett spaparadis i sin trädgård. Vi gör en ordentlig marknadsundersökning och efter ca 2 år har vi äntligen hittat en leverantör som lever upp till det vi söker.
Kvalité och utrustning till ett pris som känns rimligt. Samtidigt tummar vi inte på garantier.

Vi tror på det vi gör och vet att det vi säljer lever upp till det ni söker. Vi ger inte upp förens ni är 100% nöjda. Det är lättare än du tror att uppfylla önskan om ett eget spa. Vi hjälper er från start till mål. Med val av bad, leverans, installation och underhåll.

glasfiberpool