Billiga spabad utomhus

Letar du efter billiga spabad utomhus? Dalaspa är företaget för dig som vill köpa ett spabad till ett bra pris utan att kvaliteten för den sakens skull får lida. Vi vill att vem som helst ska kunna skaffa sig ett spabad i sin trädgård. Därför har vi funnit ett sätt att erbjuda billiga spabad utomhus och ger dessutom möjlighet till delbetalning. Enligt våra beräkningar kan det kosta exv. 200 – 300kr i månaden i driftskostnad av badet DS816, med avvikelser beroende på just ditt elavtal. Det anser vi vara en rimlig kostnad. Den låga driftskostnaden hjälps av att våra bad är extra isolerade med tanke på det nordiska klimatet.

Dalaspa är en återförsäljare med fullutrustade spabad

Se hela utbudet

 
När du köper billiga spabad utomhus av Dalaspa kan du naturligtvis få hjälp med leveransen. Vi levererar i hela Sverige och kan hjälpa till med allt från rådgivning till placering och inkoppling av badet. Du är välkommen att kontakta oss närsomhelst när du vill veta något om processen.

 

Billiga spabad utomhus med alla tänkbara tillbehör

Det kan vara bra att veta att vissa tillbehör ingår i alla spabad hos oss. Du får ditt billiga spabad utomhus levererat med thermolock som håller värmen kvar inne i badet och kylan ute. och en panel av PVC-plast som är isolerad med thermofibrer. Allt detta för att bevara värmen och spara energi. Sedan ingår också rostfria munstycken, en rostfri stålram och led-belysning i hela badet. Filter ingår som fångar upp först större partiklar och sedan fler som tar hand om de mindre. Du får även ozon som renar vattnet och håller nere tillväxt av bakterier och annat ovälkommet.

Utöver det som ingår kan du hos oss också få tag på alla tänkbara tillbehör som gör ditt spabad extra lyxigt. För en skönare upplevelse i ditt spabad har vi tillbehör som nack- och sittkuddar, drinkbord, trappor, räcken, högtalare och mycket mer. Naturligtvis säljer vi också produkter inom området vård och rengöring, och kemiska produkter för att hålla uppe kvaliteten på vattnet. Ta gärna en titt på dalaspa.se för att ta reda på mer.

 

billiga spabad utomhus