Bästa utomhuspoolen

Den bästa utomhuspoolen hittar du hos oss på Dalaspa! Det finns många fördelar med att skaffa ditt spabad hos oss. Bland annat att våra pooler är det perfekta redskapet för dig som älskar träning. Allt från motionssimmare till elitsimmare kan använda sig av våra utomhuspooler. Du kan även vara ligga på en luftmadrass och ta det lugnt medan du driver runt i din helt egna utomhuspool.

Här finner du den bästa utomhuspoolen!

Hitta alla våra utomhuspooler här!

Vi erbjuder kostnadsfria hembesök och mycket prisvärda leveranser, plus att vi levererar våra pooler överallt i hela Sverige. Vår grundidé är att det ska finnas en utomhuspool i alla prisnivåer eftersom vi tycker att alla människor bör kunna lyxa till vardagen! Men det betyder inte att kvaliteten blir sämre. Vi har hittat sätt att bibehålla kvaliteten på våra produkter medan priserna stannar på en rimlig nivå. Du kan självklart också med köpa din utomhuspool via delbetalningar.

Swimming pool i Dalarna av bästa kvalitet

Våra standard-pooler tillverkas i Polen och garanterar mycket hög kvalitet på din swimmingpool i Falun.  Poolerna har 15 års garanti och kommer som standard med stålförstärkning på utsidan och skumisolerade runt hela poolen för att skapa god isoleringsförmåga. Dalaspa har genom samarbete med Best Pools tagit fram en rad olika formar och storlekar som passar alla smaker. Kontakta oss så hjälper vi er mer i ert val av glasfiberpool.

På Dalaspa vill vi att det ska vara enkelt för att skaffa sig en den bästa utomhuspoolen! Därför är det viktigt för oss att vi kan stå till förfogande och hjälpa till under hela köpet. Vi finns där för dig med rådgivning från början till slut och hjälper till med placering av poolen vid leveransen och allt som hör därtill. Vi säljer ett stort antal tillbehör som kan göra din badupplevelse extra fin, läs gärna mer om dessa på dalaspa.se/pool.